Lid worden

Het orkest heeft regelmatig plaats voor nieuwe muzikanten. Wanneer een instrumentengroep/sectie tot de maximale bezetting is gevuld dan is het mogelijk op een wachtlijst geplaatst te worden. Een aspirant lid moet minimaal in het bezit zijn van het KNMO muziekdiploma B (of gelijkwaardig). Mocht een aspirant lid niet in het bezit zijn van dit muziekdiploma maar toch willen meespelen, dan kan het gewenste niveau worden aangetoond door een proefperiode van één maand mee te spelen in het orkest. Het bestuur neemt na deze periode een beslissing over eventuele toelating.

Neem even contact op en kom daarna gerust eens kijken op onze repetitieavond, maandagavond tussen 19.30uur en 21.30uur!

Korting tot wel 75% op het volgen van muzieklessen!

Leden van onze vereniging kunnen gebruik maken van een bijzonder aantrekkelijke kortingsregeling op het volgen van muzieklessen aan de Kaliber Kunstenschool (Muziekschool Twente). De korting kan oplopen tot zelfs 75% van het verschuldigde lesgeld!

Voor kinderen van ouders met lagere inkomens is er ook een mogelijkheid om toch muziekles te volgen. Het Jeugdcultuurfonds Almelo is er voor jongeren en kinderen die om financiële redenen geen muziekles kunnen volgen. Wilt u hierover meer informatie, kijk dan op de website van Jeugdcultuurfonds Almelo.

Altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Of heb je vragen? Wacht dan niet langer en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken! Dit kan via info@eendrachtalmelo.nl

Neem ook eens een kijkje op onze social media kanalen!