素晴らしい, 超美しい, (geweldig en super mooi!). Dit waren de verhalen van onze vele bezoekers van deze editie van de avond van Filmmuziek!

De deuren werden geopend rond 19.00uur en al gauw werden alle bezoekers van deze avond in ontvangst genomen in de Pniëlkerk. In de Japanse sfeer en versieringen werd onder het genot van een kop koffie of thee alvast voorbeschouwd op deze avond.

Dan, rond 19.30uur, begon eindelijk de Avond van filmmuziek 2024. De film Nausicaä of the Valley of the Wind stond als eerste op het programma, gevolgd door de vele arrangementen uit Studio Ghibli. De muziek, met diverse muzikale solo’s en Japanse klanken, begeleidde de prachtige filmbeelden in dit thema. Onder leiding van dirigent Gerard Grobben gaven de klanken van het orkest invulling aan deze mooie avond.

Wij vonden dit thema wederom zeer uitdagend, omdat het zeker niet gemakkelijk is om de muziek tegelijk te spelen in combinatie met filmbeelden. Wij zijn daarom super trots op deze mooie avond en prestatie! Uit de positieve geluiden begrepen wij dat jullie hebben genoten van deze avond. Dit geeft ons ook weer veel energie om naar onze volgende editie toe te werken. Bedankt! Bezoek de fotopagina voor de foto’s van deze avond, deze zijn mogelijk gemaakt door fotograaf Hardy Klink.

Heb jij nou een spectaculair, spannend of uniek thema voor ons? Laat het ons dan zeker weten via onze social media of contactpagina. Hier zullen wij ook informatie delen over onze komende concerten. Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd naar jullie inbreng voor de avond van filmmuziek 2025!

Voor nu gaan wij verder met repeteren voor onze komende concerten. Abonneer op onze social media kanalen, zodat je op de hoogte blijft!

Ben je nieuwsgierig of wil jij misschien muzikaal bijdragen, kijk dan naar onze vacatures.

Op onze social media kanalen worden onze acties en informatie gedeeld. Volg daarom onze social media kanalen voor updates!

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.