Ondanks de regen, een feest! In samenwerking met AlmeloEvents hebben wij zaterdagavond 29 juni een ‘spetterend’ concert gegeven bij Stadslab Almelo. Na de soundcheck in de middag waren wij er klaar voor!

Rond 19.45 uur was het dan eindelijk zover, na een korte bui, de avond kon beginnen met ‘Isn’t it time’. Na een aantal nummers en medleys namen wij even pauze. Deze gespaarde energie bleek zeker nodig. Niet alleen bij het orkest, band, zanger en zangeressen, maar ook bij het geweldige publiek.

Het tweede blok startte met ‘Ich bin wie du’ en vanaf dat moment was de dansvloer geopend. De dansvloer bleek net groot genoeg voor een ieder om lekker te swingen. Onder begeleiding van het orkest in combinatie met de band zongen Walter, Simone, Lille en Emma o.a. een Disco medley, Leef en bekende hits van Rob de Nijs. Er was geen betere afsluiting dan een geweldige medley van André Hazes.

Pas na de laatste noot kon de dansvloer worden afgesloten en werden de laatste drankjes genuttigd. Wij zijn erg blij dat jullie, ondanks de regen, samen met ons een groot feestje hebben gebouwd! Wij willen jullie daarom ook allemaal bedanken en hopelijk zijn we jullie snel weer bij ons volgende concert!

Bezoek de fotopagina voor de foto’s van deze avond, deze zijn mogelijk gemaakt door fotograaf Hardy Klink.

Voor nu gaan wij verder met repeteren voor onze komende concerten. Abonneer op onze social media kanalen, zodat je op de hoogte blijft!

Ben je nieuwsgierig of wil jij misschien muzikaal bijdragen, kijk dan naar onze vacatures.

Op onze social media kanalen worden onze acties en informatie gedeeld. Volg daarom onze social media kanalen voor updates!

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.