Zaterdagavond 8 juli was het zover, het Havenconcert 2023! Wat was het een mooie avond met vele bezoekers als afsluiting van het Havenfestival.

Deze editie van het Havenconcert vond plaats bij Stadslab in Almelo. Het weer was goed, de locatie was perfect en iedereen had er zin in. En dat bleek! Na afloop van de eerste rustige set was het enthousiasme in het publiek af te lezen. Na een tweede set met swingende nummers en dansend publiek, was het tijd om het feest los te laten barsten. Dit gebeurde tijdens de laatste set. Op het uitverkochte terras van stadslab zat niemand meer op zijn stoel. De nummers van Hazes en The Scene (Iedereen is van de wereld) knalden door de speakers. Voor ons was het een zeer geslaagde uitvoering van ons Havenconcert.

Wij bedanken ten eerste onze bandleden, zanger en zangeressen. Daarnaast werd dit Havenconcert mede mogelijk gemaakt door AlmeloEvents , Stadslab Almelo , Hardy Klink (foto’s) en alle sponsoren! Bedankt allemaal en tot de volgende.

Bezoek onze fotopagina voor de foto’s van deze avond!

Ben jij door ons concert geïnteresseerd in ons orkest of wil jij graag meespelen? Kijk dan op onze vacaturepagina , zoek contact of kom gezellig eens kijken op onze repetitie (maandagavond, Trefhoek om 19.30 uur).

Ons voornemen is om dit concert jaarlijks uit te voeren, dus wil jij ons volgend jaar weer bezoeken? Hou dan rekening in jouw agenda rond begin juli 2024.
Leuke acties, updates en informatie zijn te vinden op onze social media kanalen.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments

Geen reacties om te tonen.