13 Mei 2023: Lustrumconcert mannenkoren

Op zaterdagavond 13 mei vond het Lustrumconcert van de Almelose mannenkoren plaats in de grote kerk Almelo. Het Almelo’s Christelijk Mannenkoor (o.l.v. Frank den Bakker) en het Almelo’s Mannenkoor (o.l.v. Nick Moritz) hebben daarbij hun zangklanken laten horen, waarvan een deel onder begeleiding van De Eendracht Almelo. Wij hebben daarnaast ook een aantal stukken gespeeld, David of the White Rock (arr. Philip Sparke), Baba Yetu (Christopher Tin/arr. Roland Smeets) en Oregon (Jacob de Haan). Tot slot bracht ook Elianne den Bakker (Viool) de Hungarian Dance (Op. 196 – August Nolck) onder begeleiding van Frank den Bakker (Vleugel) en speelde zij samen met het Almelo’s mannenkoor Tell my Father (Frank Wildhorn/arr. Andrea Ramsey).

De akoestiek van de grote kerk was erg mooi en de voorbereiding bleek perfect. Hierdoor klonken de stukken van de Almelose mannenkoren, Elianne den Bakker en De Eendracht super! Het concert werd afgesloten onder staande ovatie en speciale aandacht voor onder andere onze fagottiste die zichzelf al een aantal jaar inzet in de bestuursfunctie als Secretaris. De Eendracht is heel erg blij met de inzet van Kaylee!

We zien jullie graag terug bij onze komende concerten op 25 Juni 2023 in het Beeklustpark, Almelo en op 8 juli 2023 bij het Stadslab, Almelo tijdens het spectaculaire havenfestival!

Bent u benieuwd naar de foto’s? Deze zijn genomen door Hardy Klink en zijn te vinden op onze fotopagina.

Leuke updates en informatie zijn te vinden op onze social media kanalen!
Check ook hieronder!