29 juni: MIDZOMER PROMS CONCERT

6e editie: MIDZOMER PROMS CONCERT op zaterdag 29 juni bij Kampkuiper in Harbrinkhoek

Dit jaar organiseert De Eendracht Almelo in samenwerking met Kampkuiper Harbrinkhoek, al weer voor de 6e keer het Midzomer Proms Concert. Een verrassend muzikaal en culinair evenement met veel aandacht voor muziek, zang en andere bijzondere optredens. Het wordt opnieuw een spetterend en kleurrijk programma! Samen met de zangers en zangeressen van de band, worden bezoekers ondergedompeld in een wervelende show van licht en geluid, in de stijl van het Metropole orkest en de beroemde Promsconcerten.

Comfortabel bij alle weersomstandigheden!

Dit jaar zijn we voor het eerst niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Speciaal voor het concert wordt het gehele terras overdekt. En mocht de temperatuur ’s avonds tegenvallen dan wordt de ruimte verwarmd!

Kaartverkoop is begonnen!

De kaartverkoop is inmiddels begonnen! De kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 per persoon. Aan de kassa betaal je € 15,00 per persoon. Het terrein gaat om 19.30 uur open en de afsluiting is rond 0.30 uur. Om kaarten te reserveren stuur je een e-mail naar: reserveren@eendrachtalmelo.nl. Geef in het bericht aan hoeveel kaarten je wilt reserveren en vervolgens nemen wij contact op om de bestelling definitief te maken.